Verkoop antieke klokken

Op dit moment verkopen wij in onze antiekwinkel zo'n 250 oude klokken. En het aantal is nog groeiende. Ons aanbod is divers en verrassend. Staande klokken, wand- en tafelklokken, klokkenstellen en reiswekkers. Inruil of verkoop van je eigen klok is ook mogelijk. 

 

Al onze antieke klokken zijn vakkundig nagekeken door klokkenmaker Marcel. Je krijgt 1 jaar volledige garantie en de klok word gratis in Overijssel geplaatst of opgehangen. (Voor boormachine, plug en haak wordt gezorgd.)

Verkoop antieke klokken verkoper
Kom jij een keer langs om ons complete en uitgebreide aanbod bijzondere antieke klokken te bekijken? Wij garanderen dat je jouw ogen uit zult kijken!

Verschillende soorten antieke klokken te koop

In onze antiekwinkel vind je verschillende soorten oude klokken en barometers, allemaal in perfecte staat en van geweldige kwaliteit. Het aanbod antieke klokken die wij verkopen is groot. 

Ook online verkoop antieke klokken

Wij zijn bezig om zoveel mogelijk in online te plaatsen, maar nog láng niet alles staat online. In onze antiekwinkel vind je ons complete aanbod antieke klokken (meer dan 250), kom eens een kijkje nemen!

Aanbod antieke klokken


Nieuwste online aanbod antieke klokken:

Haan comtoise klok
Vroege haan comtoise, achterloper. Origineel en in zeer goede staat! Slag om het half uur op een bronzen bel. Periode 1780. Omkijkende haan met twee hennetjes met bolle plaat. Spillegang uurwerk.
€ 1.850,00 1
Bijzondere art-deco pendule
Een bijzonder tafelklokje, art-deco. In zeer goede staat, ziet er perfect uit! Slag om het half uur op een gong. Zo zie je ze zelden! Leeftijd rond 1920. 
€ 450,00 1
Amsterdams schoolklokje
Bewonderenswaardig mooi tafelklokje. Loopt goed en ziet er perfect uit. Mooi eikenhout met verzilverde ornamenten. Maat: hoogte 33cm, breedte 16cm, diepte 10cm. Past dus perfect op een schouw, kastje of bijzettafel.
€ 475,00 1