Verkoop antieke klokken

Op dit moment verkopen wij in onze antiekwinkel zo'n 250 oude klokken. En het aantal is nog groeiende. Ons aanbod is divers en verrassend. Staande klokken, wand- en tafelklokken, klokkenstellen en reiswekkers. Inruil of verkoop van je eigen klok is ook mogelijk. 

 

Al onze antieke klokken zijn vakkundig nagekeken door klokkenmaker Marcel. Je krijgt 1 jaar volledige garantie en de klok word gratis in Overijssel geplaatst of opgehangen. (Voor boormachine, plug en haak wordt gezorgd.)

Verkoop antieke klokken verkoper
Kom jij een keer langs om ons complete en uitgebreide aanbod bijzondere antieke klokken te bekijken? Wij garanderen dat je jouw ogen uit zult kijken!

Verschillende soorten antieke klokken te koop

In onze antiekwinkel vind je verschillende soorten oude klokken en barometers, allemaal in perfecte staat en van geweldige kwaliteit. Het aanbod antieke klokken die wij verkopen is groot. 

Ook online verkoop antieke klokken

Wij zijn bezig om zoveel mogelijk in online te plaatsen, maar nog láng niet alles staat online. In onze antiekwinkel vind je ons complete aanbod antieke klokken (meer dan 250), kom eens een kijkje nemen!

Aanbod antieke klokken


Nieuwste online aanbod antieke klokken:

Bijzonder gedetailleerde koekoeksklok
Deze unieke en bijzonder gedetailleerde koekoeksklok dateert van circa 1950 en is 50 cm hoog, 30 cm breed en 14 cm diep. De houten kast en wijzerplaat zijn hand gestoken met een fraai jachttafereel.. Het uurwerk is 1 daags met slag op gong e ... (meer lezen)
€ 600,00 1
Antieke Jockele Uhr
Deze Jockele uhr dateert van ca. 1810 en is 23 cm hoog, 17 cm breed en 13 cm diep.  De kast is van hot gemaakt met een porseleinen schild gedecoreerd met engelen. Het houten  24 uurs uurwerk heeft messing raderen en slaat op hele en halve uu ... (meer lezen)
€ 650,00 1
Antieke Rozenklok Zwarte Woud
Deze klok dateert uit ca. 1800 en is hoog48cm met slinger en zonder 37cm, 25 cm breed en 17cm diep. De houten kast heeft een glazen wijzerplaat  omlijst met een messing rand en gezwart hout met gipsen  rand.  Deze klok is prachtig versierd m ... (meer lezen)
€ 475,00 1