Verkoop antieke klokken

Op dit moment verkopen wij in onze antiekwinkel zo'n 250 oude klokken. En het aantal is nog groeiende. Ons aanbod is divers en verrassend. Staande klokken, wand- en tafelklokken, klokkenstellen en reiswekkers. Inruil of verkoop van je eigen klok is ook mogelijk. 

 

Al onze antieke klokken zijn vakkundig nagekeken door klokkenmaker Marcel. Je krijgt 1 jaar volledige garantie en de klok word gratis in Overijssel geplaatst of opgehangen. (Voor boormachine, plug en haak wordt gezorgd.)

Verkoop antieke klokken verkoper
Kom jij een keer langs om ons complete en uitgebreide aanbod bijzondere antieke klokken te bekijken? Wij garanderen dat je jouw ogen uit zult kijken!

Verschillende soorten antieke klokken te koop

In onze antiekwinkel vind je verschillende soorten oude klokken en barometers, allemaal in perfecte staat en van geweldige kwaliteit. Het aanbod antieke klokken die wij verkopen is groot. 

Ook online verkoop antieke klokken

Wij zijn bezig om zoveel mogelijk in online te plaatsen, maar nog láng niet alles staat online. In onze antiekwinkel vind je ons complete aanbod antieke klokken (meer dan 250), kom eens een kijkje nemen!

Aanbod antieke klokken


Nieuwste online aanbod antieke klokken:

Antieke stations comtoise klok
Deze antieke stations comtoise klok uit circa 1860 heeft een slag om het uur en loopt erg goed. De wijzerplaat is helemaal gaaf en gesigneerd. De harp slinger is deukvrij. Kortom: deze antieke stations comtoise is in perfecte staat!   ... (meer lezen)
€ 9.999,99 1
Antieke Zweedse lantaarnklok
Deze Zweedse antieke lantaarnklok komt uit 1753 en is in perfecte staat. Zijn retro uitstraling maakt deze klok weer helemaal hip in deze tijd. De lantaarnklok heeft een slag om het hele uur, met een bel. Voor meer informatie of voor de prij ... (meer lezen)
€ 9.999,99 1
Haan comtoise klok
Vroege haan comtoise, achterloper. Origineel en in zeer goede staat! Slag om het half uur op een bronzen bel. Periode 1780. Omkijkende haan met twee hennetjes met bolle plaat. Spillegang uurwerk.
€ 1.850,00 1