Antieke klokken

In onze antiekwinkel vind je een aanbod van meer dan 250 antieke klokken! Ons aanbod is zeer divers. Antieke staande klokken, wandklokken zoals Friese staartklokken, koekoeksklokken, een antieke comtoise en schoolklokken. Maar ook reiswekkers, barometers, tafelklokken.. noem maar op!

 

Alle klokken in onze antiekwinkel zijn nagekeken door onze klokkenmaker en waar nodig gerepareerd (of gerestaureerd). 

Inkoper en verkoper antieke klokken

Wist je dat wij zowel antieke klokken verkopen, maar ook oude klokken inkopen? Om ons ruime aanbod constant aan te vullen, zijn wij altijd opzoek naar bijzondere antieke klokken voor de verkoop. Heb jij dus een oude klok die wij mogen inkopen, kom dan langs met jouw klok zodat wij er naar kunnen kijken. Of neem contact met ons op voor meer informatie.

antieke klokken oude klokken inkoop en verkoop
Neem zelf eens een kijkje in onze antiekwinkel voor ons complete aanbod antieke klokken!


Wat zijn antieke klokken?

Je bent op deze pagina beland omdat je misschien wel een antieke klok wilt kopen of verkopen, of laten repareren, restaureren of taxeren? Maar wat zijn antieke klokken eigenlijk?

 

Een antieke klok heeft een mechaniek en omhulsel van meer dan 100 jaar oud.  Wanneer jij wilt weten of jouw klok antiek is, dan kun je dat bepalen met de volgende criteria:

  • Een antieke klok is door mensenhanden gemaakt.
  • De klok moet een zekere ouderdom bezitten (normaliter wordt 100 jaar aangehouden).

 Er zijn verschillende soorten oude klokken die wij aanbieden in onze antiekwinkel. Denk aan comtoises, skeletklokjes, tafelklokken, reiswekkers, staande klokken, Friese staartklokken, stoelklokken, schoolklokken, pubklokken en nog veel meer! Ons aanbod bestaat uit meer dan 250 klokken in onze antiekwinkel!

Laat je antieke klok repareren, restaureren of taxeren door de klokkenmaker

Kom je er toch niet helemaal uit? Laat je antieke klok dan taxeren!  Op die manier kom je er achter of jouw klok antiek is, en weet je ook direct wat de waarde is van de oude klok. Deze is zelf erg moeilijk te bepalen. De waarde van een antieke klok is namelijk mode onderhevig, daarom fluctueren de prijzen van antieke klokken veelal. Een echte antiek specialist zoals klokkenmaker Marcel kan jouw antieke klok taxeren.

Wist je dat wij ook een klokkenmakerij hebben? Hier kun je terecht voor de reparatie of restauratie van alle soorten klokken, uurwerken, wijzerplaten en klokkasten. Bekijk onze pagina over klokkenmaker Marcel, kom met je klok langs in de winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Let op: wij geven handelaren en wederverkopers geen garantie. Voor meer informatie hierover mag je altijd contact met ons opnemen.

antieke klok verkopen inkoop inkoper
Heb jij zelf een antieke klok die je wel wilt verkopen? Laat het ons weten.