Reparatie van klokken

Het repareren van een antieke klok en uurwerken is een vak apart. Hiervoor heb je dan ook een echte vakman nodig die weet waar hij het over heeft. In onze klokkenmakerij is dat mogelijk. Klokkenmaker Marcel kan gegarandeerd elke klok en elk uurwerk repareren.

 

Misschien heb jij al wel een antieke klok die niet meer loopt of niet op tijd loopt? In plaats van een nieuwe klok te kopen is het ook mogelijk deze te laten repareren in onze klokkenmakerijMarcel repareert alle soorten uurwerken. Je krijgt een prijsopgaaf vooraf en 1 jaar garantie op elk gerepareerd onderdeel. 

 

Wil jij jouw klok(ken) laten repareren? Bel ons dan  klokkenmaker Marcel op zijn mobiele nummer 06 51 64 81 75. Dan krijg je meer informatie over de reparatie van jouw klok. Ben je in de buurt of wil je sowieso even een bezoekje brengen aan onze antiekwinkel en tweedehands loods? Als het mogelijk is kun je dan direct jouw te repareren klok meenemen - tijdens de openingstijden van de winkel - zodat de klokkenmaker er naar kan kijken. Zo weet je direct waar je aan toe bent!