Klokkenmaker

Buiten de inkoop en verkoop van antiek, antieke klokken, brocante en tweedehands meubelen, beschikken wij ook over een echte vakman: klokkenmaker Marcel. Bij hem kun je jouw klok(ken), uurwerk of klokkast laten repareren en/of restaureren. Taxaties zijn natuurlijk ook mogelijk.

Breng je klok snel, naar klokkenmaker Marcel!

Klokkenmaker Marcel repareert en restaureert alle soorten klokken, uurwerken en klokkasten

Marcel Loohuis is dé man voor al jouw klok- en uurwerkproblemen. Loopt je klok niet op tijd? Klokkenmaker Marcel zorgt dat je nooit meer te laat bent. Heeft jouw klok een opknapbeurt nodig? Onze klokkenmaker zorgt dat jouw klok weer een echte eyecatcher wordt.

Deze vakman weet waar hij het over heeft en draait er niet omheen. Geen chique praat maar gewoon de waarheid zodat je precies weet waar je aan toe bent. Met deze persoonlijke aanpak sta je nooit voor verrassingen en wordt je op de beste manier geholpen! Jouw klok laten repareren of restaureren? Klokkenmaker Marcel kan het!

Niet alleen repareert of restaureert deze vakman klokken, hij heeft er onlangs zelfs een paar (om)gebouwd!! Onze filosofie dat antiek en modern goed samen gaan was de inspiratiebron voor Marcel Loohuis om een antieke comtoise klok om te bouwen tot een klok geheel naar de moderne industriële stijl. 

Dit bleek een succes! Want de creatieveling heeft er daarna nog een aantal gebouwd. In de afbeeldingen hiernaast kun je zien wat het eindresultaat is.

Ook verliefd geworden op deze klokken? Bekijk ze dan in de webshop of neem contact op met Marcel voor meer informatie.


Wij hebben de man die jouw klok maken kan!Klokkenmaker en antiekspecialist Marcel Loohuis voert ook taxaties uit tegen een vergoeding. Wil je weten hoeveel jouw klok of antiquiteit waard is? Of moet je de waarde weten voor een verzekeringskwestie? Marcel kan ze voor je taxeren.

Neem voor meer informatie contact op met klokkenmaker Marcel via loohuisantiek@gmail.com of bel naar 06 - 51 64 81 75.