Tweedehands kachels

In onze tweedehands en brocante loods hebben wij ook verschillende hout- en gaskachels te koop. Zoals op de foto's te zien zijn, zijn deze in perfecte staat! 

Een tweedehands houtkachel van Loohuis Antiek & Klokken zorgt gegarandeerd voor een gezellige warmte. Samen genieten van de geur van een echt houtvuur en kijken naar de mooie vlammen. Wat wil je nog meer dan samen rondom het sfeervolle houtvuur te zitten in een fijn verwarmde kamer, terwijl je ook nog eens bespaart op de energiekosten?!

Wij hebben niet alleen houtkachels, maar ook tweedehands gaskachels te koop. Ideaal voor het verwarmen van ruimten waar je niet dagelijks bent. Zet de kachel even aan en geniet daarna snel van een heerlijk verwarmde ruimte! Of kies voor een kleinere straalkachel die je gemakkelijk in elke ruimte neer kunt zetten.


Houtkachels


Gaskachels

Gietijzeren gaskachel | Art.nr: 0130

Een stijlvolle gietijzeren gaskachel voor een leuk prijsje. Perfect voor een brocante interieur of landelijk huis.

Art.nr: 0130

Gaskachel gietijzer

€ 250,00

  • Beschikbaar

Vintage gaskachel | Art.nr: 0129

Deze leuke gaskachel is ideaal voor de vintage-liefhebbers onder ons. Hij past mooi in een retro interieur of interieur met vintage stijl.

Art.nr: 0129

€ 50,00

  • Beschikbaar

Overige kachels

Petroleumkachel | Art.nr: 0134

Deze petroleumkachel moet alleen nog schoongemaakt worden en daarna is hij geschikt voor gebruik! Handig wanneer je een ruimte even snel wilt opwarmen.

Art.nr: 0134

€ 80,00

  • Uitverkocht