· 

»» EXCLUSIEF ««

Alleen verkrijgbaar bij Loohuis Antiek & Klokken

Alleen bij ons, helemaal handgemaakt! Wat een vakwerk van klokkenmaker Marcel, want hij heeft antieke comtoises getransformeerd tot moderne, industriële klokken. Je kunt door de glazen behuizing het uurwerk mooi zien zitten. Bekijk het zelf eens, neem contact op voor meer informatie of kom langs in onze antiekwinkel!

 

Wees er snel bij, want de vraag is groot!

Bekijk de omgebouwde antieke comtoise klokken:

Compleet doorzichtige antieke, maar toch moderne e
Compleet doorzichtige industriële comtoise. Slag om het half uur. Goedlopende klok. Klok word verkocht met garantie. Met de hand omgebouwd naar een exclusieve klok, nergens anders verkrijgbaar dan bij Loohuis Antiek & Klokken!   VERKOCHT ... (meer lezen)
€ 1.750,00 1
Getransformeerd: antieke comtoise naar moderne, in
Antieke comtoise omgebouwd naar een industriële klok. Klok is compleet nagekeken en word verkocht met garantie. We praten hier over een antieke comtoise van rond 1880 met slag om het half uur. 
€ 1.750,00 € 1.250,00 1
Van antieke comtoise, naar stoere, doorzichtige ha
Zeer mooie comtoise met het slag om het half uur op een grote bel. Leeftijd van de klok is rond 1880. Tinnen wijzerplaat. Weekloper met spillegang. Twee gewichtjes aan de linkerkant zijn voor de wekker. Wekker is instelbaar door de draaischi ... (meer lezen)
€ 0,00 1